Soluțiile de finisare de la iECHO se prezintă cu sisteme noi de tăiere computerizată, compatibilă în diverse industrii precum: industria print & packaging, industria automobilă, iahturilor, industriei aviatice, a materialelor textile, pielii și diferitelor compozite materiale.

Producătorul chinez este lider pe piața industriei de software & design de peste 20 de ani.  Expertiza R&D și a echipei de consultanță au jucat un rol pozitiv pe piața competitivă iar produsele iECHO au fost lansate cu succes în estul Asiei, Europa, Africa și America. Succesul companiei are ca principiu de bază îmbunătățirea permanentă a produselor. Calitatea acestora este confirmată de certificatul de calitate ISO9001 și a certificatelor CE.

Producția iECHO are loc în Hangzhou (China), birourile de conducere sunt amplasate în Zhejiang (China) și centrul R&D se află în Utah (SUA). Părțile principale necesare producției sunt importate iar piesele utilajelor sunt produse independent în fabrica iECHO. Componentele, fie ele importate sau produse in-house, sunt asigurate de un sistem de design modular ce asigură calitatea acestora.

Țelul firmei iECHO este de a furniza producții automate pentru companiile industriale, iar scopul firmei Pergamon este de a vă propune echipamentul potrivit din gama pentru industria de print & packaging.