Laminare Spot UV Style

Masina de laminat: cum alegi modelul potrivit de laminator

Produse

Pe lângă aspectul estetic vizibil remarcabil, avantajul principal al laminării este protejarea materialului laminat. Totodată prin acestă operație sunt scoase în evidență elemente precum culoarea (ce capătă un contrast mai puternic) și cel mai important – calitatea finisării crește.

Ce tehnologii de laminare există pe piață?

Folosită în special pentru cărțile de vizită sau broșuri unde se dorește un plus de eleganță și durabilitate la materiale, laminarea pe o parte este o metodă simplă și accesibilă.

Laminarea pe ambele părți este o altă variantă de realizare a laminării; aceasta permite laminarea unei coli pe ambele părți, inclusiv a coperților care ulterior vor fi broșate.

Vivid Laminating Technologies vine însă pe piață cu o noua tehnologie care permite realizarea laminării, folio și  efect de lăcuire UV selectivă doar reglând presiunea cilindrilor pneumatici. Această metodă economisește atât timp cât și bani, întrucât trebuie urmați 4 pași simpli: print de bază, laminarea colii, overprint și laminare cu folie specială.

Cum poți crește calitatea finisării și să te și diferențiezi în același timp?

În funcție de rezultatul final dorit, există o gamă  variată de mașini de laminat, însă așa cum spune și motto-ul nostru – „Finisarea face diferenta” – vă recomandăm câteva mașini de laminat care vă vor oferi cu siguranță o calitate superioară a laminării.

  • Pentru laminarea pe o parte vă recomandăm următoarele utilaje: Vivid MX-370 și MX-530, MAMO Plasti 350 FR, Plasti 520 XP și Plasti 350 ASP
  • Puteți realiza laminarea pe ambele părți folosind mașinile din gama MAMO Plasti: 350 FR, 350 ASP precum și Vivid MX 530 DP
  • Alegeți gama de utilaje Vivid Matrix Pneumatic (MX-370P, MX-530P) și Matrix Duplex (MX-530DP) pentru un efect „wow” datorat laminării cu folii speciale.

Pentru a vedea în practică cum se obține un astfel de efect, vă invităm să urmăriți video-ul de mai jos: