JMD

Înființată în 1994, JMD este dedicată proiectării și fabricării de soluții de finisare a imprimării de înaltă calitate, atât pentru imprimarea tradițională, cât și pentru cea digitală. În calitate de lider de piață în industria artelor grafice, sistemele de finisare de imprimare de înaltă calitate ale JMD se bucură de recunoașterea globală. Peste 80% dintre întreprinderile de tipărire mari din China folosesc sisteme de finisare a imprimării JMD. De asemenea, JMD este recomandat pe scară largă de utilizatori din peste 60 de țări pentru performanța stabilă și fiabilă a mașinii.

Inovația este forța JMD, JMD cu tehnologie de vârf de legare de cărți, are în prezent peste 80 de brevete și invenții naționale. Sistemele de finisare a imprimării extrem de automatizate de la JMD sunt de ultimă generație în prezent și au realizat aplicații de succes cu HP, Kodak, Canon, Ricoh și alte mărci de imprimante digitale.

În timp ce promovează inovația tehnologică, JMD avansează în mod activ industria la niveluri superioare. JMD este prima companie care a propus „conceptul de serviciu 4S” și este binecunoscută ca „Academia Militară Huangpu” a industriei de legături de cărți, care oferă în mod continuu pregătire personală calificată și oferă mii de talente industriei. Împreună cu Asociația Imprimeriei, JMD deține „Cupa JMD” și desfășoară activități precum „finalele competiției naționale de competențe în industria tipografiei” pentru a contribui pozitiv la dezvoltarea industriei.