SACAU a fost înființată în urmă cu peste 40 de ani, iar compania produce și ascute scule pentru diferite industrii: grafică, mecanică, plastic și lemn.
SACAU produce piese speciale, oțel HSS sau Widia, pentru tăiere (cuțite de tăiere, cuțite de tuns, seturi de cuțit/contracuțit, cuțite circulare, pânze de frezat, ferăstrău liniar sau circular). Oferă expertiză tehnică și experiență a instrumentului și a aplicațiilor sale, tehnologie avansată și calitate a produsului.
Dotat cu echipamente de ultimă generație este, de fapt, capabil să răspundă tuturor nevoilor de ascuțire, șlefuire, strunjire
şi măcinarea care se depune.
SACAU oferă prețuri competitive și livrare promptă datorită unui serviciu de logistică directă.

 

Delsar Lame este o companie născută în urmă cu peste 30 de ani care furnizează produse și servicii in domeniul tăierii industriale. Experiența unuia dintre fondatori, domnul Pietro Sarni, combinată cu tehnologia și noua organizare datorată achiziției de către liderul companiei în industria presei scrise Sacau S.r.l., a făcut din Delsar Lame una dintre cele mai importante companii din sectorul de tăiere.
Bazându-se pe cunoștințe și experiență solide, Delsar Lame produce o gamă vastă de produse, care merge de la lame circulare și contralame pentru sistemele de tăiere prin forfecare până la cuțite de tăiere drepte.
Delsar Lame produce, de asemenea, suporturi pneumatice pentru cuțite și suporturi pneumatice pentru roți, precum și produse potrivite pentru orice soluție de tăiere specifică nevoilor clientului.
Principalele domenii de aplicații ale Delsar sunt producția și transformarea ambalajelor flexibile, a țesuturilor, a țesăturilor și a hârtiei.
Procesul de lucru începe de la biroul tehnic, trece prin departamentul intern de producție dotat cu mașini de control care permit parametrii de mare precizie și o finisare excelentă a tăișurilor; pana la departamentul intern calitate care emite declaratia finala de conformitate.
Astăzi, compania este condusă de frații lui Simone, care au creat un grup care se mândrește cu peste 20 de angajați și 40 de mașini-unelte cu control numeric.
Experiența acestor două companii, Delsar și Săcău, le-a oferit ambelor posibilitatea de a dezvolta noi produse și proiecte, inclusiv un sistem automat de tăiere care este printre cele mai avansate tehnologic de pe piață.
Scopul de astăzi este de a crește pe piața italiană, folosind și distribuitorii externi ploiați și de a organiza o rețea de vânzări străine de nivel înalt care să poată aduce produsele ambelor companii oriunde în lume.
Cei care aleg Delsar Lame si Sacau nu aleg un furnizor ci un partener care urmareste pas cu pas clientul in toate nevoile sau problemele sale de taiere.
Personalul pregătit corespunzător este capabil să dea răspunsuri precise și punctuale oferind un serviciu care face clientul să fie sigur că a ales partenerul potrivit pentru afacerea sa.