Challenge – noul furnizor de mașini de găurit, rotunjit colțuri și ghilotine

Blog

Pergamon a crescut cu un nou furnizor – Challenge!

Înființată în 1870, compania americană Challenge își definește identitatea printr-un singur cuvânt: mândrie.

Longevitatea companiei se datorează în special angajaților alături de care firma a reușit să treacă peste toate obstacolele întâmpinate, folosindu-se de ingeniozitate și de dedicarea echipei. Gama largă de echipamente pe care le oferă Challenge (ghilotine, mașini de perforat, mașini de rotunjit colțuri, joggere), promite produse performante cu o productivitate mare și o durată de viață lungă.

Noi am ales să diversificăm oferta noastră de echipamente cu câteva dintre cele mai populare mașini din gama Challenge.

1. Mașinile de gaurit hidraulice MS10 și MS5.

Ambele echipamente au fost concepute pentru a reduce efortul fizic depus de operator și pentru a crește productivitatea. Echipamentul MS-10 poate realiza 10 găuri, în timp ce MS-5 poate realiza maxim 5. Pentru finisajele de precizie se recomandă echipamentul MS-10 care poate realiza găuri la o distanta de minim 6 mm, în timp ce echipamentul MS-5 realizează găuri la o distanță minimă de 48 mm.

2. Mașina de găurit hidraulică EH3.

Echipamentul poate face 1, 2 sau 3 găuri într-o singură acționare. Găurile pot avea până la 13 diametre diferite, cu o distanță între găuri de 70-110 mm.

3. Mașina de găurit JF Drill.

Mașina realizează 2 găuri într-o singură trecere, cu o distanță minimă între găuri de 9.5 mm. Echipamentul se operează prin intermediul pedalei. Dimensiunile găurilor se pot alege dintre cele 13 diametre disponibile.

4. Mașină de rotunjit colțuri manuală

Mașina SCM Manual este dotată cu 6 dimensiuni de cuțite pentru un finisaj de precizie, cu operare manuală. Se poate rotunji orice dimensiune de hârtie, iar înălțimea maximă a stivei este de 6 cm.

5. Mașină de rotunjit colțuri hidraulică

Mașina SCM Hydraulic este dotată cu 6 dimensiuni de cuțite pentru o tăiere de precizie. La fel ca și SCM Manual, acest echipament poate tăia orice dimensiune de hărtie, însă înălțimea stivei poate fi de până la 10 cm.

6. Ghilotină trilaterală

Ghilotina CMT – 130TC asigură o tăiere simultană pe 3 laturi. Echipamentul hidraulic rotunjește cărți broșate cu viteza de până la 200 volume/oră si grosimi de până la 51 mm. Echipamentul poate funcționa atât In-Line cât și Off-Line.

7. Ghilotină cu 3 cuțite pentru cărți rotunjite

Ghilotina CMT – 330 cu tăiere hidraulică, asigură o tăiere de precizie prin intermediul celor 3 cuțite ce pot fi rapid schimbate. Aceasta rotunjește cărțile broșate cu o viteza de până la 400 volume/oră și cu grosimi de până la 50,8 mm. Echipamentul poate funcționa atât On-Line cu BB3002, BB3102, BB3202 și BBF2005 cât și Off-Line.

Pentru mai multe detalii despre funcționarea echipamentelor Challenge, sau pentru a cere o recomandare personalizată nevoilor afacerii voastre, puteți contacta echipa Pergamon aici.