finisarea cartilor de vizita

Utilaje ideale pentru finisarea cărților de vizită

Produse

 

Ca în fiecare an, toamna ne întâmpină cu evenimente și conferințe din toate domeniile. Este momentul de a face networking, de a-ți distribui cărțile de vizită la evenimente și mai ales de a afla care sunt ultimele noutăți tehnologice.

Deși suntem în plină eră digitală iar fiecare dintre noi are în buzunar un smartphone, cartea de vizită business nu a pierdut teren în fața alternativelor de salvare a unui contact.

Tehnologia care contribuie la finisarea cărților de vizită este la fel de complexă și diversă ca și utilajele care le realizează. În cele ce urmează, vom discuta despre realizarea unei cărți de vizită și vă vom oferi sfaturi după care să vă ghidați atunci când vă alegeți echipamentul necesar.

Serviciul ce cuprinde realizarea și finisarea cărților de vizită la o tipografie sau printshop înseamnă oferirea hârtiei, printarea și finisajele speciale precum embosarea sau lăcuirea selectivă, dar și tăierea cărților. Lipsa oricărui element din acest lanț reprezintă oferirea unui serviciu incomplet, de calitate inferioară, în favoarea concurenței.

Un element important din procesul finisării unei cărți de vizită este reprezentat de tăierea acestora. Utilajele de pe piață se prezintă cu multe beneficii, dar cel mai important este să urmăriți acele caracteristici care vor aduce cărții voastre de vizită finisarea care va face diferența.

Ideală pentru tiparul digital, mașina Uchida Aerocut Prime este prima variantă care se poate folosi. Alimentarea este automată cu vacuum, iar echipamentul poate realiza tăierea, tăiere transversală, bigure cu cuțit sau cu rola, perforare.

Vrei să ieși din tipare?

Tăierea pe contur oferă posibilitatea realizării unor forme speciale ale cărților de vizită, care, cu siguranță vor face diferența. Opțiunile variază și în acest caz.  i-Mark de exemplu realizează o tăiere pe contur precisă și cel mai important, alimentarea colilor se face automat.  Pe lângă tăierea pe contur, Mamo Digifust poate realiza și biguirea, perforarea, desenarea și embossarea cărților de vizită.

O altă opțiune este reprezentată de varianta clasică – tăierea folosind ghilotina.  De la diversitatea formatelor de lucru la modul de acționare puteți alege dint-o gamă diversificată de ghilotine.

Pentru a va dezvolta afacerea, a creste profitabilitatea și mai ales pentru a va putea finaliza lucrările la standarde înalte de calitate, viteză și acuratețe, vă recomandăm alegerea oricărui echipament prezentat în acest articol.