Vezi cum a fost la Roadshow 2016

Vezi cum a fost la Roadshow 2016

Blog

 

Evenimentul principal din această toamnă a fost reprezentat de expoziția Roadshow 2016. 

Acest eveniment a fost organizat împreună cu echipa Konica Minolta Business Solutions România, iar în cadrul acestuia au fost prezentate ultimele tehnologii în materie de print digital și finisare.

Roadshow s-a desfășurat în perioada 20 septembrie – 15 octombrie în mai multe orașe din țară: Cluj, Craiova, Brașov, Timișoara, Constanța și Iași.

Vizitatorii expozițiilor au avut șansa de a vedea și testa aparatele prezente care oferă soluții de optimizare în infrastructura tiparului digital și a finisajelor tipografice. Soluțiile propuse de Konica Minolta și Pergamon oferă noi oportunități de dezvoltare a afacerii cu ajutorul utilajelor prezentate.

Vezi cum a fost la Roadshow 2016
Vezi cum a fost la Roadshow 2016
Vezi cum a fost la Roadshow 2016

Specialiștii de la Konica Minolta au testat o selecție a celor mai apreciate echipamente din portofoliu, pentru a demonstra capacitățile acestora și în premieră pentru țara noastră, aceștia au testat noua soluție de optimizare și creștere a producției de print digital, AccurioPro Flux. Echipamentul permite furnizorilor de print să controleze și să optimizeze procesul de tipărire de la introducerea fișierelor de print și până la livrarea produsului final, independent de tipul controller-ului utilizat.

Alături de echipamentele partenerului nostru, echipa Pergamon a prezentat următoarele echipamente: Vivid Matrix MX-370P – echipamentul care realizează efectul „wow” de lăcuire selectivă despre care am discutat pe larg în acest articol de blog, Megastar – mașina electrică de perforare și îndosariere de la Mamo și DGCrease – mașina de biguit automată, programabilă, cu alimentare manuală realizată de Pergamon.

Cel mai admirat utilaj la eveniment a fost reprezentat de noul I-Markversatil, ideal pentru tăierea cărților de vizită, decuparea pe contur a autocolantelor, perforare și biguire. Aparatul se remarcă prin alimentarea automată, vacuumatică, fără a mai fi nevoie de alimentarea manuală de către un operator ca în cazul unui Cutter Plotter. Acest echipament reprezintă alegerea ideală pentru tăierea pe contur a etichetelor și a hârtiei de până în 350 gsm, finisajele obținute fiind de înaltă precizie.

 

Vezi cum a fost la Roadshow 2016