Business la puterea Canon

Noutăți

 

Luna aprilie a fost o lună plină de evenimente în cadrul firmei noastre. Însă, cel mai important a avut loc joi, 14 aprilie 2016, în sala Muzeului National de Artă Contemporană din București, fiind un eveniment organizat în parteneriat cu  Eurocom (dealer Canon).

Acest eveniment s-a adresat companiilor interesate de printul digital și li s-a oferit posibilitatea să testeze atât echipamente de print, finisare, echipamente destinate producției publicitare cât și sisteme de format mare destinate mediului CAD.

Business la puterea Canon - Pergamon

 

“Am venit aici să promovăm diferențierea, cei care sunt mai vechi în branșă știu de perioada în care atragerea și menținerea unui client era argumentată prin “vino la noi, noi tipărim mai ieftin”. Timpul respectiv a trecut, clienții au nevoie de acel ceva care să-i facă să vină și să rămână. Eu cred că acel ceva este diferențierea față de concurență, de piață în general și în special diferențierea prin finisaj” – Levente  Szakacs, Director General Pergamon.

 

Business la puterea Canon - Pergamon

 

“În momentul de față, Pergamon este singura companie din Romania care a investit în cercetare-dezvoltare și are un produs propriu, un brand propriu, un echipament de finisaj care se exportă pe pietele europene” a declarat Levente Szakacs făcând referire la echipamentul DG Crease care a fost unul dintre echipamentele cu care am participat la eveniment.

Un alt punct important în prezentările de la eveniment a fost întâmpinarea nevoilor specifice ale fiecărui client. Aflând ce își doresc aceștia, noi venim în întâmpinarea lor cu soluții tehnologice care să îi scoată din marea masă a tipografiilor, ajutând la schimbarea strategiei de abordare a nevoii inițiale cu soluții surprinzătoare.

 

Business la puterea Canon - Pergamon

 

Echipamentele cu care am participat sunt:

  • Mamo Digifust 6080 – o mașina pentru tăiere pe contur, ideală pentru volume de lucru mici sau chiar unicate; echipamentul poate bigui, embosa, perfora, desena și efectua tăieturi în V pentru produse de lux; mașina este condusă de un soft care acceptă toate formatele de fișiere vectoriale;
  • Mamo Plasti 350 ASP – mașină de laminat pe ambele părți, cu alimentare automată (nu necesită compresor pentru alimentare);
  • Mamo Cuce A3 Digit – un echipament pentru finisarea broșurilor și revistelor cu posibilitatea de atașare a până la patru capete de capsare; este economic pentru tiraje mici și medii;
  • Uchida AeroCut Classic – un echipament care poate bigui, perfora și tăia într-o singură trecere – ideală pentru finisarea lucrărilor on-demand;
  • Mașina de biguit DGCrease – prezentat atât în varianta cu alimentare manuală, cât și cu alimentare automată – singurul echipament de finisaj tipografic “Made in Romania” care se exportă pe piețele europene.

În cadrul expoziției, specialiștii Pergamon au asistat și testat împreună cu vizitatorii toate echipamentele prezente în cadrul standului pentru a demonstra că, într-adevar, Finisarea face diferența!

 

Foto: Ligia Ciornei