Fonduri nerambursabile pentru tipografii și servicii de publicitate

Investiții

 

 

UPDATE!!! În perioada 27 iulie 2016 – 27 ianuarie 2017, se pot depune spre finanțare proiecte – prin POR 2.1.A. – Microîntreprinderi.

Revenim cu vești despre noi posibilități de finanțare prin fonduri nerambursabile alocate dezvoltării regionale.

Aceste fonduri nerambursabile vin să sprijine întreprinderile care desfășoară sau oferă servicii de publicitate, tipografie și legătorie,  după cum urmează:

  1. Microîntreprinderile din mediul urban a căror activitate este desemnată de codul CAEN 7311 Activități ale agențiilor de publicitate pot primi finanțare prin POR 2.1 Microîntreprinderi. Finanțarea nerambursabilă poate ajunge până la 200.000 euro și un procent de 90% din cheltuielile eligibile.
  2. O altă oportunitate de finanțare pentru activitatea agențiilor de publicitate, este programul guvernamental de dezvoltare şi modernizare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă. Prin Program beneficiarii pot beneficia de o alocaţie financiară nerambursabilă – maximum 90% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului, dar nu mai mult de 135.000 lei/beneficiar
  3. Tipografiilor, centrelor de copiere și legătoriilor din mediul rural, microîntreprinderi, întreprinderi mici sau nou înființate (CAEN 1812, 1813, 1814, 8219), le este destinată Măsura 6.4 – Sprijin pentru investiții în crearea și dezvoltarea de activități non-agricole prin care se pot obține până la 200.000 euro, procentul de finanțare fiind de 70%.

Mai multe detalii despre fiecare program și criteriile ce trebuie îndeplinite pentru accesarea lor se găsesc aici , iar programele vor fi disponibile în perioada imediat următoare.