Fă o investiție folosind fonduri nerambursabile!

Investiții

DE CE să investești?

 

Poate te-a lăsat o ghilotină, o ștanță sau o mașină de tipar în mijlocul sezonului, sau poate a cedat doar operatorul specializat…și nu vrei să se mai repete!
Poate nu ‘ai pățit-o’, dar vrei un echipament nou, mai rapid și cu un design mai atractiv.
      De ce să NU investești în ceva ce ai?

  • pentru că făcând lucrurile la fel nu vei avea rezultate diferite
  • pentru că o capacitate superioară de producție nu aduce implicit clienți noi. Vei putea produce mai mult … dar ai pentru cine?
  • pentru că până la urmă concurența își va scădea prețurile și vei fi nevoit să o faci și tu, efectul imediat fiind cunoscut de toți – muncă multă pentru puțin.

 

În CE investim?

  • Diferențiază-te!Caută echipamente care nu există pe piață sau sunt într-un număr mic. Acestea sunt cele care atrag clientul  și produc marjă de profit. Astfel vei putea folosi la maxim echipamentele IT de ultimă generație achiziționate la insistența designer-ului și CtP-ul pe care l-ai dorit de atâta vreme … și offsetul nou, ‘visul tinereții tale’.
  • Surprinde clienții!Caută echipamente care produc creștere prin creativitate în loc de competitivitate. Fă mai mult la alt nivel, din altă categorie!

Sunt aceste echipamente scumpe? Nu, dar unele pot ajunge la sume considerabile. Acest lucru, pe lângă funcțiile deosebite, este un mare avantaj. De ce? Pentru că va ține departe concurența și va exista o diferențiere pentru o perioadă de timp.

 

Vor vrea și alții să copieze formula?
Cu siguranță! Asta confirmă că funcționează. Vă oferim totuși un set de avantaje pe care le veți avea în fața concurenței care va încerca să vă copieze:

  • Preturi mai mici:în cazul în care cumpără echipament nou din fonduri proprii va avea costuri mai mari din cauza amortizării;
  • Calitatea lucrărilor:dacă va cumpăra similiar dar second-hand tot din fonduri proprii va fi în dezavantaj de calitate, productivitate sau mentenanță. Plus cost de amortizare, chiar dacă este mai mic.
  • Sunteți primul!– poate va decide sa aplice la fonduri UE – va avea de așteptat și veți avea un răgaz de timp pentru a vă impune pe piață și pentru a fi cu un pas în fața lor;

Spunem asta tuturor clienților noștrii? Bineînteles. De aceea trebuie să acționați primul!
V-am convins?  Luați legătura cu unul dintre consultanții Pergamon pentru a găsi cea mai potrivită soluție de finisaj pentru diferențiere, marje de profit și productivitate!